Wie zijn wij?

Carin Kees

is niet alleen het gezicht van CVS Ruitersport, ze is ook een bekende in de paardenwereld. Ze heeft heel verdienstelijk verschillende paarden opgeleid en uitgebracht op wedstrijden t/m Z2. Bij de pony`s reed ze al Z dressuur en ZZ springen, waaronder Indoor Brabant en CH Eindhoven (Karpedonkse plas)! Ook serieuze uitdagingen ging ze niet uit de weg, met haar eerste paard Calerno heeft ze naast Z dressuur, M springen ook samengesteld gereden en in Hooge Mierde de snelste dagtijd op haar naam geschreven in de cross! Naast haar drukke wedstrijdcarriere had ze ook nog de ambitie om zowel haar jurydiploma als ORUN Fase 1, 2 en 3 instrukteurs diploma`s te behalen. Zo is ze als jury regelmatig te vinden op verschillende concoursen van B t/m Z2, selectiewedstrijden, kampioenschappen, jonge paarden competities, Rabobank Talentendagen, ga zo maar door.. Daarnaast geeft ze clinicdagen waarin ze combinaties helpt proefgericht te trainen. Carin kan als geen ander een proef als het ware `ontleden` en zo onderdeel voor onderdeel de puntjes op de i zetten. Daarbij ligt de focus op het goedgaand, fijn gereden paard of pony en het secuur rijden en afwerken van alle onderdelen waardoor de proef een geheel wordt.

Carin geeft ook clinics `Door de ogen van de Jury`. Meer weten? Kijk onder Clinics.

  ditiscarin.jpg

 

 Martin Deijkers

is de vriend en rechterhand van Carin. Hij heeft jarenlang jonge paarden zadelmak gemaakt en op niveau gereden in de springsport waarbij hij verschillende paarden opleidde en uitbracht op wedstrijden. Zijn liefde voor paarden heeft hij uitgebreid met een wel heel bijzonder paardenras: De Mustang!

 ditismartin.jpg

 

Xam 

is voor de mensen die hem kennen van onze winkel in Eindhoven een goede bekende. Rottweilers horen al jaren in het leven van Carin en Mart. Zowel Xam nu als Max en Jamie vroeger hebben bewezen dat Rottweilers er indrukwekkend uitzien maar ook lief en sociaal kunnen zijn!

xam.jpg

© 2010 - 2024 CVS Ruitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel