Voorwaarden webshop

ALGEMENE VOORWAARDEN CVS RUITERSPORT WEBSHOP

BTW
Alle producten op deze site zijn inclusief BTW, tenzij expliciet anders aangegeven.


BETALINGEN
Zodra wij uw betaling binnen hebben, wordt uw bestelling in behandeling genomen.

U kunt betalen via Ideal of door het bedrag zelf over te maken op onze Rabobank-rekening 18.36.02.102 t.n.v. CVS Ruitersport en onder vermelding van uw adres. Als wij de betaling niet binnen een week binnen hebben, laten wij de bestelling vervallen.

Wanneer u via iDEAL betaalt, wordt de bestelling direct verzonden aangezien hij dan ook direct betaald is.


VERZENDING EN VERZENDKOSTEN
Wij versturen bestelling als Basis Pakket via Post NL. Zie http://www.postnl.nl voor de voorwaarden.

Standaard-verzendkosten voor pakketjes bedragen het geldende Post NL-tarief voor basispakketten tot 10 kg (2022: € 5,95)

Op uw verzoek kunnen wij een bestelling ook aangetekend en/of verzekerd versturen (alleen mogelijk in Nederland). Zie http://www.postnl.nl voor de voorwaarden. Vermeld dit bij uw bestelling.

Bij een bestelling met een waarde boven de € 175,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Verzendkosten naar het buitenland kunnen variëren. Wanneer u iets bestelt vanuit het buitenland, zullen wij u voordat we de bestelling versturen, op de hoogte brengen van de verzendkosten.


LEVERTIJD
Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk te leveren. Wij hebben een beperkt aantal producten op voorraad met een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Voor de producten die wij voor u moeten bestellen bij onze leveranciers geldt een langere levertijd. Neem contact met ons op voor een inschatting van de levertijd voor uw bestelling.

Mocht een product niet voorradig zijn, dan brengen wij u hiervan op de hoogte en zullen we in overleg met u een passende oplossing bedenken.


RUILEN EN RETOUREN
Wanneer een artikel na ontvangst niet aan uw wensen voldoet, dan kunt u het binnen 7 dagen, mits ongebruikt en in de originele verpakking, gefrankeerd aan ons retour zenden. Wij ruilen het product dan om, of wij betalen u het bedrag van het betreffende product terug (exclusief kosten gemaakt voor verzending).

Dit kan alleen wanneer u een kopie van de factuur meestuurt en deze voorziet van uw bank- of giro-nummer. Geef tevens duidelijk aan wat u met het product wilt. (bijv. omruilen voor een andere maat, geld terug etc.)

Zorg er voor dat uw retourzending voldoende gefrankeerd is. Onvoldoende gefrankeerde zendingen zullen wij niet aannemen.

Bij ruilen of retourneren worden de gemaakte verzendkosten altijd verrekend.

Wanneer u een verkeerde bestelling hebt ontvangen (andere maat/kleur dan u besteld heeft) door een fout van onze zijde, dan zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan ruilen en retour nemen.

U kunt uw retouren of te ruilen artikelen sturen naar het volgende adres:
CVS Ruitersport
t.a.v. Retouren Webshop
De Run 8283
5504 EM Veldhoven


GARANTIE
Wij selecteren artikelen zorgvuldig op basis van kwaliteit. Het kan helaas soms voorkomen dat een product bij normaal gebruik toch gebreken vertoont*. Mocht dit bij u het geval zijn, neem dan contact met ons op (per mail of telefoon). Wij zullen dan proberen om samen met u tot een geschikte oplossing van het probleem te komen.

Uw factuur/pakbon is uw bewijs van aankoop en daarmee ook uw garantiebewijs. Bewaar deze goed. Uw factuur/pakbon wordt altijd meegestuurd met uw bestelling.

* Normale slijtage van producten valt uiteraard niet onder de garantie.

PRIJZEN EN INFORMATIE
Wij besteden veel zorg aan de informatie op onze website, maar kunnen niet uitsluiten dat soms informatie foutief of verouderd blijkt. Met name de beschikbaarheid van artikelen kan snel veranderen. Daarom zijn prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

OPENINGSTIJDEN
CVS Ruitersport gaat verder als webshop zonder winkelpand. Er zijn geen openingstijden.

CONTACT

CVS Ruitersport
De Run 8283
5504 EM Veldhoven

T 040 2570876
E service@cvsruitersport.nl

BTW nr. NL001699728B03
KvK Brabant nr. 17092246(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 CVS Ruitersport | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel